Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Покана до членовете на сдружение МИГ “Преспа” за свикване на Общо събрание

13 Apr 2016 Новини | Comments Off
Покана до членовете на сдружение МИГ “Преспа” за свикване на Общо събрание

На основание чл. 28, ал. 1 от Устава на сдружението, чл. 26 от ЗЮЛНЦ и Решение на УС по протокол от 06.04.2016 г., Управителният съвет на МИГ „ПРЕСПА”, свиква извънредно Общо събрание на сдружение „Местна инициативна група „Преспа” – общини Баните, Лъки и Чепеларе“, на 19.05.2016 г., от 10.00 часа в село Баните, в Заседателната зала на Общинска администрация – Баните, ул. „Стефан Стамболов” № 3, при следния дневен ред:

 1. Регистрация на присъстващите, избор на Председател на ОС, Секретар и Преброител.

2. Освобождаване членовете на УС и избор на нов УС.

3. Освобождаване членовете на КС и избор на нов КС.

4. Представяне на Стратегията за водено от общностите местно развитие (ВОМР) на МИГ „Преспа – общини Баните, Лъки и Чепеларе”. Вземане на решение от Общото събрание на МИГ „Преспа – общини Баните, Лъки и Чепеларе” за одобрение на Стратегията за ВОМР и за кандидатстване и реализиране на проект по подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за Водено от общностите местно развитие на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 год.

5. Други.

При липса на кворум, на основание чл. 30 от Устава и чл. 27 от ЗЮЛНЦ, Общото събрание ще се проведе на същото място и при същия дневен ред от 11.00 часа, независимо от броя на присъстващите.

Управителен съвет

на Сдружение Местна инициативна група „Преспа“ – общини Баните, Лъки и Чепеларе